duminică, 21 iunie 2009


DellArte a prezentat sambata, 20 iunie, orele 20:30, la Clubul Taranului, spectacolul ALICE Marcat de curgerea inconstanta a timpului si bantuit de trecerile grabite ale Iepurelui Alb, universul fantastic dezvoltat de spectacol se inspira din cartea "Alice in Tara minunilor" de Lewis Caroll.
"Am decis sa ramanem la titlul simplu -ALICE- rezistand tentatiei de a exploata denumirea initiala a cartii, cu trimiteri in zona contemporana - "Alices Adventures Under Ground". Am ales sa fim sinceri- orice nume complicat si cu priza la public i-am fi dat, cand am fi vorbit intre noi despre spectacol, tot Alice i-am fi zis." (Smaranda Gabudeanu, DellArte).
Spectacolul alterneaza numere de comedie cu momente de blacklight theatre,pentru care au ajuns faimoase teatrele din Praga. Procedeul ofera spectatorului o imagine ireala, in care contururile sunt estompate, miscarile sunt fluide, iar timpul incepe sa se dilate. Personajele traiesc doua vieti, cea reala, in care se manifesta corpul fizic, cu limitele puse de gand si cea a spiritului. Iepurele, prin legatura sa subtila cu timpul, este cel care face trecerea..
Distributia: Adina Barbu, Andra Sandu, Radu Craciun, Sabin Anghel, Ana Craciun, Smaranda Gabudeanu

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu